Ljubav

Style

Četiri maštovite igrice koje će vam poboljšati seksualni život

Poverenje, ljubav, ali i povezanost na seksualnom planu je nešto što svaku vezu čini idealnom. Ukoliko želite da doživite nezaboravno iskustvo, ne preskačite važne delove i ne zanemarujte slatke i maštovite igrice koji će dodatno rasplamsati strasti.

Četiri maštovite igrice koje će vam poboljšati seksualni život Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net



Evo koje četiri sitnice će vam poboljšati seksualni život:

Hrana za najjači užitak

Nije reč o maštovitoj večeri već o ukusnom desertu, odnosno vašem telu. Seksualne igre koje uključuju namirnice poput šlaga, meda, jagoda ili čokoladnog preliva pravo su zadovoljstvo u kojem uživaju oba partnera. Okusite telo svog muškarca i on će vam biti zahvalan.

Promena mesta

Iako je seks u krevetu najudobniji, ne znači i da je najbolje rešenje. Jest li isprobali erotično vođenje ljubavi ispod tuša ili nakon tuširanja? Ili možda spontani seks na brzaka na kuhinjskom stolu? Isprobajte i iznenadite partnera i okusite vrhunac seksualne strasti.

Igre i igrice

Seksi donje veš je savršen modni dodatak kome ni jedan muškarac ne može da odoli, ali postoje i drugačije igre kojima možete osvežiti vaš seksualni život. Ogledalo može biti vrhunski podizač strasti. Postavite ga na poziciju gde oboje možete da vidite svoj odraz tokom seksa. Isto važi i za lubrikante koji su jednostavan, ali vrlo efikasan seksualni začin.

Maženje nakon seksa

Ne zanemarujte zadovoljstvo maženja nakon seksa. Opustite se i uživajte u strasti . Zagrlite se i ugasite televizor. Nežni dodiri i maženje takođe su deo vođenja ljubavi zato se prepustite čarima seksualnog raspleta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>