Region

Svet

Donna Ares teško bolesna, pevačica saznala da ima rak! (Foto)

Azra Kolanković poznatija kao Donna Ares, iznenadila je sve svoje obožavaoce putem društvene mreže Fejsbuk kada je objavila da bori sa teškom i opakom bolešću koja joj je u samo jednom danu potpuno promenila život.

Donna Ares teško bolesna, pevačica saznala da ima rak! (Foto) Foto: Facebook/Azra KolakovicPevačica je nakon uspostavljanja dijagnoze odmah hospitolizovana u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, a iako je saznala da ima rak Donna se nikako ne predaje i dodaje da veliku podršku ima svoje najbliže porodice i prijatelja.

"Ja nisam ona što bi pala na kolena … A to je to što mi nije trebalo … Želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana, puno mi je značilo, teške su to vesti. Ali želim takođe da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na kolena, sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj … jesam zmaj ili nisam …. mene čuva moja raja … hvala svima …", napisla je u statusu Donna Ares, te se potom zahvalila i osoblju bolnice:

"Ogromno hvala osoblju bolnice Dr. Irfan Ljubijankić na fenomenalnoj nezi i brizi i srcu koje nam daju … Svim doktorima i sestrama duboki naklon, poštovanje i veliko hvala. A svim bolesnicima da što pre izađu iz tih soba i da što pre svi stanemo na svoje noge, a onda ćemo napraviti veliki koncert da se svi zasluženo zabavimo. Volim vas sve…".
 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>