Region

Svet

Indira Radić se vratila bivšem dečku?!

Nakon što je u medijima objavljeno kako je Indira Radić započela ljubavnu romansu sa mlađim oženjenim muškarcem, pevačica je nakon kratke pauze odlučila da se vrati svom bivšem dečku Goranu Ratkoviću Raletu.

Indira Radić se vratila bivšem dečku?! Foto:


 
Indira Radić oženila sina Severina
Iako su se u septembru ozbiljno posvađali i prekinuvi desetogodišnju vezu, Indira je odlučila da svojoj ljubavi sa Raletom da još jednu šansu, a ove informacije su potvrdili i dolaskom menadžera na venčanje pevačicinog sina Severina.

"Indira i Rale su se ozbiljno posvađali i nisu komunicirali određeno vreme, ali su na kraju ipak shvatili da ne mogu da funkcionišu jedno bez drugog. Ona je prešla preko svih reči i pozvala ga je na svadbu svog sina jedinica, koga je dobila iz jedinog braka iz koji je imala. To je za nju bio jedan od najvažnijih dana u životu i svoju sreću htela je da podeli s dragim ljudima", rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Rešili su probleme i sad se ponašaju kao da se ništa nije desilo. On nije zamerio folkerki zbog priča o njenoj tajnoj romansi jer je s njom 10 godina", zaključio je izvor.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>