Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Pet saveta koji će vam rešiti svaki problem u seksu

Poverenje, ljubav, ali i povezanost na seksualnom planu je nešto što svaku vezu čini idealnom. Partneri među sobom trebalo bi više da razgovaraju, ali i da porade na problemima koji im zadaju poteškoće tokom vođenja ljubavi.

Pet saveta koji će vam rešiti svaki problem u seksu Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.netOvih pet saveta pomoćiće vam da prevaziđete sve prepreke i uživate u seksualnom činu sa svojim partnerom:

1. Održavajte celokupnu na zavidnom nivou
 
Ako se jedno od vas dvoje osećaja necenjeno ili nepodržano od strane onog drugog, biće problema i u seksu. Ako želite dobru seksualnu vezu, onda i ostali aspekti veze moraju da funkcionišu dobro.
 
2. Istražite svoju vezu

Ljudi su ranjivi kada se radi o seksu. To je čin koji je potpuno dobar samo ako postoji mentalno, emocionalno i fizičko poverenje. Ako ste seksualno friustrirani, istražite svoju vezu u globalu. Da li jedno drugom poklanjate dovoljno pažnje i da li ste opušteni kada ste zajedno? Ako niste, promenite nešto.
 
3. Prepustite se
 
Ne treba da terate sebe na seks. Seks treba da bude jedan način izražavanja uzajamnosti, podrške i brige. Tek tada može biti spontan i fantastičan.

4. Budite dobar partner
 
Nelogično je da se po ceo dan ophodite ružno prema partneru, pa da kad legnete u krevet imate divan seksualni doživljaj. Neosetljivost, nepažljivost i neprijateljstvo čine vašu intimnost neprirodnom. Ako želite dobar seks, veza vam mora biti dobra.
 
5. Neka vam seks bude prioritet
 
Ako je sve drugo sa vašim partnerom kako treba, problemi se seksom mogu poticati iz drugih izvora. Ponekad su oba partnera rastrzana na sve strane i seks pada na dno liste priroriteta. U tom slučaju se morate potruditi da seks opet stavite na vrh liste.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Zenablic.rs

Povezane vesti:


>