Region

Svet

Region

Poklanjamo karte za Cinemaniu u Sava Centru

Tradicionalna revija filmova L’Oréal Paris Cinemania počinje danas u beogradskom Sava Centru, gde ćete do 05. novembra moći da vidite najnovije i nabolje filmove svetske produkcije. Svet Plus deli dva puta po dve karte za 8 projekcija, a srećni dobitnici danas osvajaju karte za dva filma.

Poklanjamo karte za Cinemaniu u Sava Centru



Dobitnici će danas popodne moći da podignu svoje ulaznice za film "It's Complicated", koji se daje večeras, 29.10. u 19:30, ili "Cats and Dogs" koji se prikazuje u nedelju, 31.10. u 19:30 u maloj sali Sava Centra.

Sve što je potrebno je da se javite na email [email protected] i ostavite svoje podatke (ime, prezime, broj mobilnog telefona) kao i film koji biste voleli da gledate.

U svom novom filmu "Komplikovano je" (It's Complicated) Nensi Mejers je uzela ljubav kao osnovnu temu i napravila komediju koja će vas nasmejati od srca i u kojoj će se mnogi prepoznati. Nensi je uspela da na jednom mestu spoji tri vrhunska glumca – Aleka Boldvina, Stiva Martina i neprevaziđenu Meril Strip.


SINOPSIS

Džejn (Strip) je majka troje odrasle dece, drži uspešnu pekaru i restoran u Santa Barbari i gaji – deset godina posle razvoda – srdačno prijateljstvo s bivšim mužem, advokatom Džejkom (Boldvin). Ali kada se Džejn i Džejk nađu van grada zbog proslave diplome svog sina, stvari će početi da se komplikuju. Običan zajednički ručak pretvoriće se u nezamislivo – u aferu. Pošto je Džejk oženjen mnogo mlađom Agnes (Lejk Bel), Džejn će sada biti u poziciji druge žene.

Usred njihove obnovljene romanse naći će se Adam (Martin), arhitekta koji je unajmljen da preuredi Džejninu kuhinju. Pošto se i sam oporavlja od razvoda, Adam će početi da se zaljubljuje u Džejn, ali će uskoro shvatiti da je postao deo ljubavnog trougla. Da li bi Džejn i Džejk trebalo da nastave sa svojim životima, ili je zaista istina da je ljubav lepša kad se ponovi? To je... Komplikovano.

Glavne uloge igraju Meril Strip (Meryl Streep), Stiv Martin (Steve Martin), Alek Boldvin (Alec Baldwin), Lejk Bel (Lake Bell), Rita Vilson (Rita Wilson)

L’Oreal Paris Cinemaniju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ‘’Wall Street: Novac nikad ne spava’’. Majkl Daglas reprizira fenomenalnu ulogu Gordona Geka u nastavku hita iz 1987. godine. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

U okviru premijernog programa filmovi se prikazuju u tri terminska bloka (16:30, 19:00, ili 21:30 ).

L’Oréal Paris Cinemania našoj publici donosi 16 premijernih filmova, od kojih mnogi stižu sa prestižnih filmskih festivala. 

Pored filma ’Wall Street: Novac nikad ne spava’’, distributerska kuća Tuck predstavlja:

•    Film ‘’RED’’ sa fenomenalnom glumačkom ekipom - Brus Vilis, Morgan Frimen, Helen Miren i Džon Malkovič. Neverovatna priča o jednoj od najvećih zavera u istoriji vlade Američkih Sjedinjenih Država.
•    Od reditelja Dejvida Finčera i scenariste Arona Sorkina dolazi film “Društvena mreža”, koji objašnjava fenomen nastanka Facebooka mreže i da ne možete imati 500 miliona prijatelja, a da prethodno ne steknete nekoliko neprijatelja.
•    Film ’’Grad lopova’’ nam dolazi direktno sa festivala u Veneciji, a Ben Aflek se pored glavne uloge u filmu, po prvi put našao i u ulozi reditelja.

Treba svakako spomenuti i filmove kao što su:

Geizbur – ’’Opasne misli‘’, čudesna priča o Seržu Genzburu i njegovoj čuvenoj faci. Ovo je prvi film koji je režirao strip crtač Žoan Sfar.

The Switch ’’Zamena’’ sa Dženifer Eniston i Džejsonom Bejtmenom u glavnim ulogama.

Film ’’Sekretarijat’’, zasnovan na izuzetnoj istinitoj priči, svedoči o spektakularnom putu dobitnika Trostruke Krune 1973. godine.

''Trougao obmane” priča o ljubavnom trouglu i napetim psihološkim igrama u koje su uvučeni njegovi članovi a glavne uloge igraju Edvard Norton, Mila Jovović i Robert De Niro.

Skinite ceo program Cinemanie u PDF formatu.

2 karte za film "It's Complicated" dobila je Aleksandra Josifović.

2 Karte za Cats and Dogs u 19:30 je dobila Maja Djordjević

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

cinemania

Povezane vesti:


>