Region

Svet

Pinkove zvezde: I Severinina suparnica među takmičarima! (Video)

Jedna od takmičarki muzičkog šoua "Pinkove zvezde" je i Aleksandra Blagojević, bivša devojka Milana Popovića, koja je za predstavljanje žiriju izabrala Severininu pesmu "Dobrodošao u klub".

Pinkove zvezde: I Severinina suparnica među takmičarima! (Video) Foto: Screenshot Youtube



Tridesetogodišnja Užičanka koju smo gledali u petoj emisiji Pinkovih zvezda i Milan Popović zabavljali su se pet godina pre nego što su "kralj bakra" i Severina započeli vezu, u vreme dok je Aleksandra još živela u Moskvi, piše Kurir.
 
Pinkove zvezde: U oštroj konkurenciji izabrano 10 novih potencijalnih zvezda! (Video)
"Aleksandra i Milan su skoro dve godine bili u emotivnoj vezi. Oboje su živeli u Moskvi, gde su u jednom srpskom restoranu i upoznali. On je dosta pomogao tokom njegnog školovanja na moskovskom muzičkom univerzitetu. Raskinuli su nakon njegovog rođendana na kom je ona bila, a na kome je pevala Severina, što ju je izuzetno naljutilo, da bi nekoliko dana posle u novinama pročitala da su otpočeli vezu, što je bilo povod za definitivan razlaz", rekao je upućeni izvor za Kurir.

Nakon raskida sa Popovićem, Aleksandra se vratila u Srbiju i iako je završila romansu sa biznismenom, ostala je sa njim u dobrim odnosima. Severina joj je, navodi pomenuti list, omiljena pevačica, pa je iz tog razloga i odabrala njen veliki hit za predstavljanje žiriju. Ipak, nije uspela da ostvari dovoljan broj glasova za prolazak u drugi krug. 

Ovako je u subotu izgledao Aleksandrin nastup:

 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>