Region

Svet

Emir Hadžihafizbegović usmrtio ženu kolima

Emir Hadžihafisbegović u nedelju uveče doživeo je saobraćajnu nesreću na putu iz Okučana prema Zagrebu i tom prilikom svojim automobilom usmrtio žena, dok su dve osobe povređene, među kojima je i sam glumac.

Emir Hadžihafizbegović usmrtio ženu kolima Foto: Screenshot YouTube



Na neosvetljenom delu autoputa A3 između Okučana i Zagreba, kod mesta Bročice, u nedjelju uveče dogodila se teška saobraćajna nesreća. Neoprezni vozač srušio je čitav red svetlećih znakova upozorenja koji su označavali radove na mostu, a potom pobegao.Na polomljeni deo saobraćajne signalizacije naletelo je šest automobila kojima su pukle gume. U jednom od automobila bili su muškarac i dve žene koji su potom izašli iz kola kako bi zamenili gumu.

Automobil kojim je upravljao bosansko-hercegovački glumac, naleteo je na putnike koji su stajali u levoj zaustavnoj traci i menjali gumu. Od siline udarca, žena je zadobila teške telesne povrede, te je nekoliko sati kasnije preminula u bolnici u Novoj Gradišci.Emir Hadžihafizbegović, zadobio je lakše telesne povrede, ali je nakon nesreće potpuno zanemeo i nalazi se u stanju šoka.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Jutarnji.hr

Povezane vesti:


>