Ljubav

Style

Sedam stvari koje muškarci nikako ne smeju da predlože ženama u seksu!

Iako žene važe za one koje su stidljive i stahuju da otkriju svoje seksualne fantazije, istina je ipak malo drugačija. Muškarci su veoma sramežljivi, a posebno kada svojoj partnerki treba da odaju tajnu vezanu za seks ili koju.fantaziju bi voleli da im ona ostvari.

Sedam stvari koje muškarci nikako ne smeju da predlože ženama u seksu! Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net



Kada žele da pitaju za oralni seks, osećaju se kao da za nešto mole, pa odustaju, dok oni koji vole da se maze nakon intimnog odnosa to i ne spominju, jer misle da će tako biti veći muškarci. Kroz anketu koja je sprovedena na portalu Women's Health, , otkriveno je koje su najčešće muške fantazije o kojima nikako ne pričaju sa ženama:

1. Vole da se da se maze nakon seksa, ali to ne smeju da priznaju devojci. "Nije to nešto što želite da kažete danas kada su muškarci ti za koje se smatra da ne vole da se maze", glasio je jedan od odgovora.

2. Grupni seks je nešto što bi bilo odlično iskustvo, ali nikada ne bi smeli da predlože svojoj lepšoj polovini.

3. Traženje oralnog seksa, bez onog groznog osećaja u sebi i griže savesti. 

4. Vezivanje - fantazija koju ni jedan muškarac prema anketi nije imao hrabrosti da predloži svojoj devojci, a većina njih i te kako mašta o tome.

5. Prljavi razgovori su nešto što većinu muškaraca jako uzbuđuje, ali se plaše da će biti potpuno neshvaćeni od strane žena.

6. Vole agresivnost i kreativnost kod žena, ali teško da bilo kojoj dami imaju hrabrosti da kažu da bude spontanija u odnosu.

7. Potpuno preuzimanje kontrole

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Stil.kurir-info.rs

Povezane vesti:


>