Region

Svet

Region

Glumac Đuza Stojiljković se oporavlja nakon moždanog udara

Glumac Vlastimir Đuza Stojiljković uspešno se oporavlja u bolnici i nalazi se van životne opasnosti nakon što je 8. oktobra doživeo blaži moždani udar. Stanje barda našeg glumišta je stabilno, a njegova porodica, prijatelji i kolege veruju da će izdržati ovu bitku.

Glumac Đuza Stojiljković se oporavlja nakon moždanog udara Foto: Screenshot YouTube


 
Glumac Đuza Stojiljković doživeo moždani udar
Gorica Popović koju je ovo saznanje veoma potreslo kaže, da veruje da će se njen prijatelj i dugogodišnji kolega uspešno oporaviti i da će iz bolnice izaći kao pobednik: "Sigurna sam da će da prebrodi probleme koji su ga snašli jer ima snažnu volju i vitalnost. On je borac i verujem da će iz bolnice izaći kao pobednik", izjavila je naša poznata glumica..

Za popularnog Đuzu mnogo lepih reči ima i Maša Mihailović, doskorašnja upravnica Beogradskog dramskog pozorišta: "On je jedan od “poslednjih mohikanaca” na pozorišnoj sceni koji pripada generaciji glumaca koji su obeležili jugoslovensku umetničku scenu. Mnogo ljubavi, poštovanja i energije ulagao je u osvajanje uloga. Sigurna sam da će i sada pobediti nevolje. Važno je da se u miru oporavi", dodala je.

Vest da je Stojiljković u bolnici iznenadila je dramskog pisca Nebojšu Romčevića: "Obeležio je vreme u kojem stvara i neće se lako povući sa scene. Svi ćemo se radovati kada izađe iz bolnice", zaključio  je Romčević.

Đuza Stojiljković iza sebe ima preko 200 pozorišnih  i televizijskih uloga, a važi i za jednog od najtraženijih glumaca

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>