Ostalo

Sme�no

iPhone 6 zvanično u Srbiji od 31. oktobra

Kompanija Apple danas je najavila da će do kraja oktobra svoje najnovije modele iPhone 6 i iPhone 6 plus predstaviti u 36 zemalja širom Evrope, a među njima je i Srbija u koju će udarni modeli smartfon telefona doći 31. oktobra.

iPhone 6 zvanično u Srbiji od 31. oktobra Foto; Screenshot YouTube



Novi modeli iPhone-a 6 i 6 Plus biće predstavljeni u 69 zemalja u periodu od 17. do 31. oktobra, a plan kompanije Apple je da do kraja godine broj zemalja bude zaokružen na 115. Datum dolaska najnovijih smartelefona u Srbiju je 31. oktobar, a osim nas, tog dana će novi modeli popularnog pametnog telefona biti predstavljeni i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Estoniji, Grčki, Guamu, Mađarskoj, Islandu, Kosovu, Letoniji, Litvaniji, Makau, Makedoniji, Meksiku, Moldaviji, Crnoj Gori, Južnoj Koreji, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, Ukrajini i Tajlandu.

Povodom dolaska iPhone 6 i iPhone 6 plus modela u Srbiju oglasila su se za sada samo dva mobilna operatera VIP i Telenor koji će u svojim ponudama od 31. oktobra imati najnovija dva modela iPhone telefona, dok će MTS svojim korisnicima nove prozvode ponuditi tek na proleće.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>