Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Ove tri muške "mane" žene naprosto obožavaju

Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati rečima, ali tom skrivenom seksepilu često doprinose sitnice koje muškarca čine neodoljivim i posebnim. Evo o čemu se tačno radi. 

Ove tri muške Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.netOve tri stvari oni doživljavaju kao "mane", a žene naprosto lude za njima i smatraju da ih upravo one čine tako seksi i poželjnima. 

Ima stomačić
Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj je anketi potvrdilo kako popularna "kornjača" na stomaku nije toliko seksi koliko se o tome priča. Naime, žene su izjavile kako im je draže da vide prirodni stomačić koji opisuje "normalnog" frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se kako umerenost uvek pali.

Kasni s brijanjem
Mlada brada stara svega dva dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj, već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo "frajerski" stav jednostavno vrišti seksepilom.

Znakovi starenja
Anketa je takođe potvrdila kako žene prosedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca koristi farbu za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će rađe odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji se ne može ne primetiti. Isto važi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>