Region

Svet

Marija Šerifović će uskoro postati majka?

Marija Šerifović je pre tri meseca otišla iz Beograda u Ameriku s namerom da tamo nastavi muzičku karijeru, ali i da se, navodno, podvrgne vantelesnoj oplodnji.

Marija Šerifović će uskoro postati majka? Foto: Twitter/Marija Serifovic


 
Marija Šerifović muzičku karijeru nastavlja u Americi?!
Pop pevačica koja je javno priznala u autobiografskom filmu "Ispovest" da je naklonjena istom polu, često je isticala da će nakon tridesete godine posetiti banku sperme, a obzirom da se njen jubilarni rođendan navršava 14. novembra, Marija bi se uskoro mogla ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi.

"Marija već tri meseca živi u Los Anđelesu, gde je stekla vizu P, koju dobijaju umetnici sa ozbiljnom reputacijom. Ona planira da poseti banku sperme kako bi putem veštačke oplodnje ostala u drugom stanju", priča za Kurir izvor blizak pop zvezdi, a i interpretatorka čuvene "Molitve" je prilikom jednog od intervjua otkrila kako priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Nadam se da će se to desiti posle mog tridesetog rođendana. Kod mene se sve dešava planski, pa ni po pitanju potomstva neću napraviti izuzetak. Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku. Želja mi je da dobijem malog Luku ili Maksimilijana. Kad se trudnoća desi tom metodom, često znaju da budu i dvojke, trojke, četvorke", rekla je Šerifovićeva.

S druge strane, Marijina majka, folk pevačica Verica Šerifović nedavno je gostovala u jednoj od Grandovih emisija, gde je nagovestila da pevačica radi na nečemu velikom.

"Marija u Americi radi na nečemu o čemu će se dugo pričati", rekla je Verica, a kad smo je pozvali i postavili joj pitanje da li je njena ćerka u Americi radi potomstva, na trenutak je zastala, a zatim rekla da to neće komentarisati.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>