Region

Svet

Boban Rajović i u drugoj sezoni "Sinđelića"? (Video)

Snimanje druge sezone domaće serije "Sinđelići" počelo je sredinom septembra i gledaoci širom Srbije uskoro će moći uživati u novim epizodama pomenute tv serije. 

Boban Rajović i u drugoj sezoni Foto: Promo



"Najviše volim Bobana Piromana. On je najveći pevač naše generacije....", rečenica je iz jedne od prvih epizoda ove veoma gledane domaće serije.

 
Boban Rajović u filmu Mali Budo! (Foto+Video)
Upravo pesmama "Usne boje vina" i "Provokacija" mladi Rista pokušava da zavede devojku Evu Stojmenov. Da li će se i u novim epizodama protagonisti poslužiti još nekim Rajovićevim hitom ostaje nam da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da Boban ne bi imao ništa protiv.

"Sinđelići su serija koju i ja vrlo rado pogledam kad god sam u prilici i naravno da mi je bilo drago kada su me spomenuli u jednoj tako gledanoj seriji. Da li sam ja pevač ove generacije to ne bih komentarisao, ali sam srećan da su moje pesme i nakon toliko godina popularne i da su još uvek, ne samo slušane nego su uvrštene u tv serije, ali i u filmove", kaže pevač.

Inače, nakon "Sinđelića", Rajovićevi hitovi našli su se i u filmu "Mali Budo", koji ovih dana obara rekorde gledanosti širom regiona. 

 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>