Region

Svet

Veljko Ražnatović predstavio novu devojku! Anastasija u Kostinom zagrljaju (Foto)

Veljko Ražnatović i zvanično je predstavio svoju novu devojku na spektakularnom koncertu "Najbolje od devedesetih", koji je u subotu uveče održan u Kombank Areni, dok je njegova mlađa sestra uživala u društvu svog dečka Kostadina Terzića.

Veljko Ražnatović predstavio novu devojku! Anastasija u Kostinom zagrljaju (Foto) Foto: Promo


 
Veljko Ražnatović besan na medije, evo zbog čega!
Najveće svetske zvezde devedesetih godina, u subotu su u Kombank areni napravile spektakl, u pravom smislu te reči, a pored brojnih poznatih ličnosti sa domaće javne scene, među zapaženijima su bili Veljko i Anastasija Ražnatović koji su se pojavili u društvu svojih izabranika. I dok je Veljko, posle brojnih spekulacija zvanično predstavio svoju novu devojku, sa kojojm je konstantno razmenjivao poljupce, Anastasija se pojavila u društvu svog dečka Koste.



Među poznatim ličnostnima koji su sedeli VIP ložama našao se i gradonačelnik Siniša Mali, zatim pop Knez sa suprugom, Tijana Dapčević, Nigor, Viktor Savić, Svetlana Koprivica,Trivan,Tamara Kusovac, Viktor Živojinović, Vuk Kostić, ali i brojni drugi glumci, pevači i sportisti, ali i gotovo svi denseri sa srpske estrade.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>