Region

Svet

Region

"Mali Budo" - komedija sa rekordnim brojem nasmejanih lica! (Foto)

Domaća komedija "Mali Budo" ruši sve rekorde u gledanosti ove godine, obzirom da ju je do sada pogledalo 200.000 ljudi na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. 

Foto: PromoU Crnoj Gori film "Mali Budo" je odlično prihvaćen, sa već preko 20.000 gledalaca. Ova komedija je za samo dve nedelje prikazivanja postigla ogroman uspeh, jer je dostigla rekordnu gledanost i postala pravi hit. Film "Mali Budo" je ujedno i najgledaniji film u bioskopu Cineplexx Delta City u Podgorici, od kada bioskop postoji. 

 
10 dobrih razloga da pogledate film Mali Budo (Video)
Zbog velikog interesovanja, "Mali Budo" putem mobilne opreme uskoro stiže i u sledeće gradove u Crnoj Gori: Budva, Nikšić, Herceg Novi, Kotor, Tivat, Bar, Kolašin, Bijelo Polje, Berane, Rožaje, Andrijevica, Plav, Pljevlja. 
Premijera: Sara Jovanović - Provokacija! Veseli spot za numeru iz filma "Mali Budo" (Video)
U Srbiji će "Mali Budo" u narednom periodu nasmejati stanovništvo Vrnjačke Banje, Kule, Kučeva, Pećinaca, Odžaka, Majdanpeka, Leskovca, Prokuplja, Bečeja, Bačke Topole i Vranja, takođe putem mobilne opreme.

Od četvrtka, 16. oktobra, ova komedija stiže u Makedoniju, a od 30. oktobra film započinje bioskopsku distribuciju u Sloveniji i Hrvatskoj.

Premijera u Zagrebu zakazana je za 27. oktobar, a u Ljubljani za 28. oktobar.Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>