Region

Svet

Ekskluzivno: Zorana Pavić u znak podrške Suzani Mančić otpevušila čuvenu pesmicu za Vladimira (Video)

Nakon što je Suzana Mančić uputila Vladimiru Putinu neodoljivu rođendansku čestitku koja je ovih dana glavna tema domaćih medija, Zorana Pavić joj je u emisiji "Ko vam dade termin" pružila pravu kolegijalnu podršku!

Ekskluzivno: Zorana Pavić u znak podrške Suzani Mančić otpevušila čuvenu pesmicu za Vladimira (Video) Foto: Promo


 
Zorana Pavić se u Matrix stilu vraća na male ekrane! (Foto+Video)
Naime, Zorana Pavić je u svom duhovito-šarmantnom i odveć prepoznatljivom stilu odlučila da se, nakon sjajne Suzane Mančić, čija je rođendanska pesmica za Putina vrlo bzo okupirala i najmanji medijski prostor, oproba u istom stilu, zajedno sa kolegom Nenadom Škundrićem - kao podrška našoj najpoznatijoj "loto devojci".

Video snimak do kojeg je naš portal ekskluzivno došao govori više od reči, a sjajnu zabavu kraj malih ekrana koju vam u još jednom izdanju poplarne emisije "Ko vam dade termin" donose Tijana Dapčević, Katarina Žutić i domaćini Zorana i Nenad, ne propustite u novom premijernom terminu, u ponedeljak od 20 sati na televiziji Sky Plus.



I konačno, pogledajte kako je rođendanska čestitka Vladimiru Putinu izgledala u osveženom ruhu, praćena još većom dozom emocija i "strasnih" uzdaha od onih koje mu je uputila slatka nam Suzy...

 

A kako bismo vam dočarali delić sjajne atmosfere u studiju, donosimo i par fotografija sa snimanja.





Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>