Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Nenad Okanović imitacijom Mirne Radulović nasmejao žiri do suza! (Foto)

Nenad Okanović oduševio je četvoročlani žiri šoua "Tvoje lice zvuči poznato" nastupom i imitacijom Mirne Radulović. Izvodeći numeru "Ljubav je svuda", popularnom sinu Draganu na sceni su se pridružile Sara Jovanović i Nevena Božović.

Tvoje lice zvuči poznato: Nenad Okanović imitacijom Mirne Radulović nasmejao žiri do suza! (Foto) Foto: Prva.rsOdeven u belu kratku haljinu i visoke potpetice, Nenad se odlično snašao u ulozi žene, a svojom šaljivom imitacijom oduševio je samu Mirnu Radulović, ali i prisutnu publiku u studiju, kao i četvoročlani žiri šoua TLZP, koji nije mogao da sakrije svoje iznenađenje i oduševljenje, što glumca vide u ovakvoj ulozi."Mirna, izvini za sve", izjavio je Nenad, dok je Mirna bila oduševljena kako je uspeo da skine svaki njen pokret i mimiku. Stručni žiri nije štedeo Nenada svojim stručnim komentarima:

"Najdegutantnije kada se muškarac oblači o ženu i sada sam se uverio u to. Bilo je jako zabavno, do suza zabavno", rekao je Đura, Anu Kokić je glava zabolela od smejanja:"Stvarno nisi normalan".

"Oki ovo je bilo preuspešno, samo mi nije jasno odakle ova numera. Ovo je bilo fantastično", rekla je Marija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>