Region

Svet

Uvertira pred koncert u Areni: Miligram napravio sjajnu žurku u klubu Elite! (Foto)

Bend Miligram sinoć je nastupio u najpopularnijoj diskoteci Elite, gde je publici u Švajcarskoj priredio sjajnu žurku koja je potrajala do ranih jutarnjih časova i time napravio uvertiru pred veliki koncert koji je zakazan za 29. novembar u Kombank Areni.

Uvertira pred koncert u Areni: Miligram napravio sjajnu žurku u klubu Elite! (Foto) Foto: Facebook/Elite Club


 
Miligram u Kombank Areni 29. novembra! Ulaznice u prodaji (Video)
Prepuni klub Elite i ovog vikenda svojoj vernoj publici priredio je nezaboravno veče, a za dobro raspoloženje gostiju pobrinuo se sjajan bend Miligram, koji je svojim repertoraom već zagrejanu atmosferu doveo do usijanja. 



Hitovi poput pesama "Vrati mi se nesrećo", "Crni petak"; "Kruška", "Libero" i mnogi drugi, učinili su da publika nikako ne sedi, a raspoložena švajcarska publika svaku numeru nagrađivala je gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Da je provod bio odličan govori i to da je žurka potrajala do ranih jutarnjih časova. Među brojnim gostima primetili smo i manekena Baneta Jankovića, koji je uživao u nastupu popularnog benda.



Odličan provod, sjajni gosti i fenomenalna atmosfera, još jedan je od razloga da i sledećeg vikenda posetite klub Elite, koji će zajedno sa vama 18. oktobra proslaviti svoj osmi rođendan. Specijano za ovu priliku moćićete da uživate u najvećim hitovima popularnog pevača Željka Vasića



Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>