Region

Svet

Seka Aleksić oborila još jedan rekord i napravila haos u Inđiji: Publika uglas pevala "Čivas"! (Foto)

Seka Aleksić nastupila je sinoć u prepunom klubu "Plitvice" u kome je još jednom zabeležila rekordu posećenost, a njen hit "Čivas" koji je premijerno predstavila u sredu uveče, na zahtev publike izvodila je nekoliko puta u toku večeri.

Seka Aleksić oborila još jedan rekord i napravila haos u Inđiji: Publika uglas pevala Foto: Facebook/Seka Aleksic


 
Seka Aleksić u potpuno providnoj haljini zavodila na crvenom tepihu (Foto)
Za sinoćni nastup Seke Aleksić vladalo je ogromno intresovanje, a kao što je svojoj publici i obećala, kraljica estrade priredila im je nezaboravnu noć u kojoj su uživali do ranih jutarnjih časova. Osim što je atmosferu sa svojim bendom dovela do usijanja, Seka je svojim izgledom plenila pažnju prostora u kome je nastupala. Odevena u usku crnu čipkanu haljinu koja je isticala njenu savršenu i mišićavu figuru, kraljica estrade je mamila uzdahe muškaraca, a novom kovrdžavom frizurom izazvala je potpuno oduševljenje kod prisutne publike.




Kako to i obično biva na njenim nastupima, Seka se i ove večeri potrudila da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom cele večeri bio  na nogama, a izmenjeni repertoar doprineo je da njeni fanovi klub naspute prezadovoljni, što pokazuju i komentari koje od sinoć postavljaju na društvenim mrežama.





Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>