Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Sve je spremno za početak spektakularnog šoua!

Druga sezona dugo najvaljivanog muzičkog šou Tvoje lice zvuči poznato počinje večeras od 21h na televiziji Prva u kome će se deset poznatih ličnosti takmičiti za prestižnu novčanu nagradu, koju će na kraju serijala proslediti u humanitarne svrhe.

Tvoje lice zvuči poznato: Sve je spremno za početak spektakularnog šoua! Foto: Facebook/TLZP


 
Tvoje lice zvuči poznato: Ovo su svi učesnici druge sezone?! 
Deset poznatih ličnosti sa naše javne scene imitiraće domaće i svetske zvezde, a njihov nastup ocenjivaće četvoročlani žiri, koji čine: Ivan Ivanović, Marija Mihajlović, Branko Đurić Đura i specijani gost koji će se menati iz nedelje u nedelju.

Voditelji šoua koji je prošle godine osvojio srca čitave nacije, vodiće Marija Kilibarda i Bojan Ivanković, koji je zamenio talentovanog glumca Petra Strugara. Muzičko takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato" je humanitarnog karaktera, te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Tanja Savić, Neda Ukraden, Elena Risteska, Nenad Okanović, poznat kao sin Dragan iz popularne domaće serije sin Dragan i Ivan Jeftović zablistaće večeras od 21h na spektakularnoj sceni šou programa "Tvoje lice zvuči poznato". Svi VIP imitatori će dati svoj maksimum kako bi na pravi način zabavili publiku u studiju i gledaoce pored malih ekrana.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>