Region

Svet

Dara Bubamara završila u Urgentnom centru!

Dara Bubamara završila je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što se onesvestila dok je prolazila pasošku kontrolu na aerodromu Nikola Tesla.

Dara Bubamara završila u Urgentnom centru! Foto: Facebook/Dara Bubamara


 
Dara Bubamara sama režira svoj novi spot!
Vraćajući se iz Ciriha, Dara se svojim saradnicima još u avionu požalila kako se loše oseća, a kada je prošla pasošku kontrolu na aerodromu Nikola Tesla, osetila je veliku slabost i  vrtoglavicu usled koje se onesvestila. Stjuardese su uspele da povrate pevačicu do dolaska hitne pomoći, koja ju je prevezla u Urgentni centar, gde su joj urađene detaljne analize.

"Dara se vraćala iz Ciriha i ceo put se žalila prijatelju da se ne oseća dobro i da joj se vrti u glavi. Stjuardesa joj je ponudila obrok kako bi se oporavila, ali je Dara odbila uz objašnjenje da je na dijeti. Zbog toga joj je sigurno i pozlilo, jer čim je prošla pasošku kontrolu, srušila se", rekao je izvor blizak pevačici.

Dara Bubamara je potvrdila ove navode i dodala da joj je organizam iscrpljen zbog rigorozne dijete koja joj je oslabila imunitet: "Ovih dana sam na specijalnom režimu ishrane, smršala sam šest kilograma i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro", zaključila je pevačica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>