Region

Svet

Pinkove zvezde: U oštroj konkurenciji izabrano 10 novih potencijalnih zvezda! (Video)

U petoj emisiji šoua Pinkove zvezde takmičilo se novih 20 mladih talenata, od kojih je njih deset prošlo u sledeći krug i postalo potencijalna zvezda spektakularnog muzičkog talent formata.

Pinkove zvezde: U oštroj konkurenciji izabrano 10 novih potencijalnih zvezda! (Video) Foto: Printscreen TV Pink


 
Pinkove zvezde: Mariju Milošević dirnuli komentari žirija, pa se rasplakala na sceni! (Video) 
Čak 12 takmičara borilo se u baražu za preostalih sedam mesta. Četiri takmičara se nisu plasirala dalje, jer su osvojili nedovoljan broj glasova žirija, odnosno manje od tri podignute stolice.

Direktan plasman u drugi krug Pinkovih zvezda ostvarila su tri talentovana takmičara: Bajro Planjanin, Marija Milošević i Devana Nardeili, koji su osvojili maksimalni broj poena - svih pet podignutih stolica.



 
Pinkove zvezde: 56-godišnji Bajro Planjanin iznenađenje večeri! (Video)
Za top 10 kandidata borili su se u baražu, acapella izvođenjem izabrane numere: Aleksandar Ljubičić, Kristijan Jovanov, Aleksandar Blagojević, Nikola Spasić, Milan Stojanović, Nevena Mirčić, Siniša Trifunović, Enes Merdović, Aleksandar Savić, Lazar Petrović, Dražen Vidović i Armin Ljajić. Dalje se plasiralo njih sedam: Kristijan Milanov, Milan Stojanović, Enes Merdović, Aleksandar Ljubičić, Nikola Spasić, Lazar Petrović i Nevena Mirčić. 



I šarmantni Milan Kalinić imao je večeras svojih "pet minuta slave", jer se oprobao kao 21. kandidat koji je hrabro stao pred stručni žiri, i to veselom "Vlajnom". I pokazao se kao veoma energičan takmičar sa sjajnim scenskim nastupom, a koliko je njegova interpretacija izgledala zabavno u studiju, pogledajte i sami:



Šou Pinkove zvezde se sve više zahuktava, napetost je sve veća, a konkurencija među mladim talentima definitivno je impresivna. Ipak, najveći neprijatelj potencijalnim zvezdama je i dalje trema, ali strog kriterijum Marine Tucaković, Cece Ražnatović, Harisa Džinovića, Bore Čorbe i Miroslava Ilića pruža šansu onima koji je zaista zaslužuju.

Petom emisijom je izabrano ukupno 50 mladih kandidata koji će se, među njih 200, takmičiti u drugom delu serijala, koji je na programu za dva do tri meseca.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>