Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Deset stvari koje nikada ne treba obući za prvi sastanak

Posle toliko razmenjenih poruka, dogovaranja i iščekivanja, napokon se spremate za vaš prvi sastanak. Pazite šta ćete obući te večeri. Ove stvari - NE, nikako.

Deset stvari koje nikada ne treba obući za prvi sastanak Serge Bertasius Photography/FreeDigitalPhotos.net1. Pidžama-pantalone

Držeći se pravila da treba da vam bude udobno, kako biste bili opušteni, pravite sledeću grešku - oblačite pantalone u kojima izgledate... najblaže rečeno "lenjo". Kako mislite da vas on ili ona ozbiljno shvati ako se pojavite kao da ste upravo ustali iz kreveta?!

2. Haljina-tigrrrica i majica-siledžijka

Držeći se pravila da treba da izgledate seksi i zavodnički, pravite sledeću gršku - oblačite haljinu koja "vrišti": "Uzmi me, još večeras!", a ako ste muško dolazite u majici koja poručuje: "Kad te zgrabim ovim bicepsima...". Ne želite to, jel tako? 

3. Majica sa porukom

Voleli biste da vas on ili ona gleda u oči, a ne da celo veče pokušava da pročita šta vam piše na majici? Još ako poruka nije prava, ako je dvosmislena, pretenciozna, možda traži predznanje koje potencijalni partner nema pa će se zbog toga osetiti loše. Zato, šaljive majice ostavite za neki drugi put, kada se malo bolje upoznate.

4. ONE čizme i ONE patike

Devojke ih obožavaju - UGG čizme su tako udobne, tople, a lako se kombinuju. Međutim, one su, uz "kroks" papuče, prve na listi najodvratnije obuće po merilima muškaraca. Isto važi i za muške sportske patike. Ne one fensi, za šetnju, već prave za košarku ili, ne daj Bože, fudbal. To devojkama nije seksi!

5. Šešir ili kačket

"Kao da nešto krije, sa tim čudom na glavi", najčešći je komentar onih koji su doživeli da ih "druga strana" na sastanku dočeka sa šeširom ili kačketom na glavi. "Šta će mu to? Nije promaja u kafiću! Možda je ćelav?" Zato - hrabro krenite gologlavi.

6. Trenerka

Ne treba objašnjenje? Niste pošli na trening, zar ne?

7. Sandale i čarape

Ovo se, hvala Bogu, retko viđa, ali smo ipak rešili da stavimo na listu. Nikad se ne zna.

8. "Štule"

Štikle su ok, čak poželjne, ali previsoke potpetice ne dolaze u obzir. Pretenciozne su, napadne, a mogu i da vas dovedu u neprijatnu situaciju, oboje, ukoliko je muškarac niži od vas.

9. Dekolte

Neka malo viri, neka se nazire ono čime vas je majka priroda obdarila, ali ne više od toga. Drage, prsate dame, budite fer - ne napadajte, odmah, najopasnijim oružjem koje imate. Dubok dekolte će i najumešnijeg zavodnika dekoncentrisati, a ne želite da zamuckuje, priča nepovezano i ne gleda vas u oči celo veče.

10. "Isplela mi nana"

Dobar džemper je dobra opcija, ali ne i onaj pleteni, topli, što vam je baka napravila za skijanje sa školom. To naročito važi za muškarce. Vi ne treba da budete njen medvedić, već predmet požude. 
 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Mondo.rs

Povezane vesti:


>