Region

Svet

Vesna Zmijanac pokazala 16 godina mlađeg dečka?! (Foto)

Vesna Zmijanac je nedavno raskinula veridbu, a već je u javnost izašla sa prvakom Narodnog pozorišta, sa kojim su je mediji povezivali pre četvorogodišnje ljubavi sa Željkom Rstićem. 

Vesna Zmijanac pokazala 16 godina mlađeg dečka?! (Foto) Foto: Screenshot Youtube


 
Vesna Zmijanac otkrila intimne detalje iz svog ljubavnog života! 
Folk pevačica je pojavivši se sređena i nikad blistavija na proslavi magazina "Story", ruku pod ruku sa šesnaest godina mlađim partnerom Nikolom Mijailovićem (41), pokazala da je krenula dalje i da je prevaru bivšeg verenika, biznismena Željka Rstića koji je izabrao deset godina mlađu, već ostavila za sobom. 

Vesna i Nikola su bili u vezi pre nego što je pevačica uplavila u romansu sa Željkom, a zajedničko pojavljivanje je podgrejalo šuškanja o navodnom pomirenju. A budući da su se tokom fotografisanja i intervjua tajanstveno smeškali, pretpostavlja se da je Vesna zbog povređene sujete želela da vrati Željku istom merom, ili je do pomirenja zaista došlo.

Na pitanje da li je Nikola njen emotivni partner, Vesna Zmijanac je samo misteriozno rekla: "To ćete morati da istražite. Vidite, srećna sam, dobro izgledam, pa sami zaključite".

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>