Region

Svet

Zorica Brunclik se bori sa kilogramima: Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom

Zorica Brunclik se uveliko priprema za solistički koncert u Kombank areni 11. novembra, kojim će obeležiti 40 godina karijere, ali joj nikako ne polazi za rukom da izgubi koji kilogram.

Zorica Brunclik se bori sa kilogramima: Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom Foto: Facebook/Zorica Brunclik



"Pokušavam da skinem kilograme pred koncert koji ću imati, ali mi to nikako ne ide od ruke. Kad vidim kako izgleda Lepa Brena, ljubomorna sam. Ja nikada nisam bila zadovoljna sobom i svojim izgledom", izjavila je Zorica Brunclik u emisiji "U trendu" kod Snežane Dakić, na televiziji Pink.

Folk pevačica uvek rado javno govorio svojim godinama i ponosna je na svoju višečlanu porodicu i supruga Kemiša sa kojim ima šestoro dece, ali isto tako ne krije da nikada nije bila potpuno zadovoljna kada se pogleda u ogledalo i večito se bori sa kilogramima, iako, priznaje, nije ljubomorna na mlađe koleginice. Iako je ubrizgala botoks u čelo, ubrzo se, kaže, pokajala i nikada više ne bi učinila istu stvar.

Od šestoro dece, koliko ona i Kemiš imaju, samo jedna ćerka živi sa njima, a pevačica smatra da svako na ovom svetu ima svoju identičnu polovinu. "Malo njih ih sretne, a ja sam imala tu sreću", iskrena je Zorica.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>