Region

Svet

Dečko Milice Todorović u Zvezdama Granda napravio skandal!

Dečko Milice Todorović, koreograf Miloš Paunović, pre tri godine napravio je veliki skandal tokom takmičenja Zvezde Granda kada je tadašnjem pobedniku muzičkog šoua, slabovidom Darku Martinoviću zamerio na lošem scenskom nastupu.

Dečko Milice Todorović u Zvezdama Granda napravio skandal! Foto: Facebook/Milica Todorovic


 
Milica Todorović uhvaćena u strasnom poljupcu sa novim dečkom! (Foto)
Naime, Miloš je u šestoj sezoni šoua Zvezde Granda bio jedan od članova ekipe koja je ocenjivala takmičare, a veliki bes publike i brojnih kandidata izazvao je zbog tadašnjeg pobednika Darka Martinovića, jer mu je tokom iuzvođenja numere na sceni, zamerio na lošoj koreografiji.


"Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu i da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi, stavi je na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe", rekao je Miloš i Darkov nastup ocenio šesticom.

Ovakvav postupak koreografa izazvala je burne reakcije publike, ali i negativne komentare na društvenim mrežama, koji smatraju da je Miloševa izjava bila jako sramotna. Pre Milice Todorović, Punović je bio u vezi i sa pobednicom druge sezone muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", Mirnom Radulović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>