Ljubav

Style

Lepo i korisno: Sedam saveta za dobar seks

Iako mnogi misle da vežbe pomažu samo da svoju figuru oblikujete i dovedete do savršenstva, varate se. Naime, redovni treninzi i odabrane vežbe pomoćiće vam da poboljšate i svoj seksualni život.

Lepo i korisno: Sedam saveta za dobar seks Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net



Probajte neku od ovih vežbi tokom svog sledećeg treninga i tokom vođenja ljubavi uočićete neverovatne rezultate, evo koje su:

1. Iskorak sa strane

Iskoraci poboljšavaju fleksibilnost, pa će vaš partner moći da vam nađe G tačku u bilo kojoj poziciji. Stanite sa široko raširenim nogama, skoro duplo šire nego što vam je širina ramena. Nagnite se blago napred u struku i spojite šake u visini grudi. Prebacujte težinu s jedne noge na drugu pomerajući kukove levo-desno. Stopalo na koje se ne naslanjate mora vam celom dužinom ostati na podu, u istoj tački. Uradite 10 do 20 ponavljanja na svakoj strani.

2. Guranje stojeći
 
Što više gurnete kukove napred, orgazam će vam biti bolji. Iskoračite jednom nogom nekoliko koraka napred. Blago povijte kolena stojeći u raskoraku. Lagano gurajte karlicu napred sve dok ne osetite blago zatezanje u kukovima. Ali nemojte se vraćati nazad, nego ostanite u toj poziciji 30 sekundi, a onda promenite nogu.
 
3. Šarka
 
Kada naučite kako da povijete leđa na pravi način, vašem partneru će biti mnogo lakše da vam stimuliše klitoris. Kleknite na pod, a ruke neka vam slobodno padaju sa strane. Oduprite se nagonu da sednete na pete. Leđa treba da vam budu uspravna, a stopala povijena na 90 stepeni. držite glavu i kičmu u liniji sa butinama i lagano se zabacite nekoliko centimetara unazad. Ostanite tako tri sekunde, a onda se vratite u početni položaj. Uradite 5 do 10 ponavljanja.
 
4. Gluteusni most

Podizanjem kukova na ovaj način utičete na svoje karlične mišiće, ruke koje leže sa strane i na jačinu orgazma. Lezite na pod, stavite ruke sa strane i povijte kolena, a onda se podignite u kuku tako da linija od ramena do kolena bude prava. Uradite 20 ponavljanja.
 
5. vežbe za donja leđa
 
Mišići donjeg dela leđa puni su osetljivih nervnih završetaka koji značajno mogu da povećaju vaše zadovoljstvo ako radite na njihovom jačanju. Lezite na leđa i povijte noge u kolenima tako da vam stopala celom dužinom budu na podu. Uhvatite se za kolena i lagano ih povucite prema grudima kolikogod možete. Sve vreme leđa održavajte u istom položaju. Držite kolena dve do tri sekunde, a ona polako spustite stopala na pod. Ponovite 10 puta.

6. Crvić

Ova vežba će vam opustiti celo telo, pa ćete svuda osećati neku vrstu prijatnog peckanja. Stanite sa ispavljenim nogama i stopalima raširenim u širini kukova. Povijte se u struku i dodirnite pod i pritom držite noge ispravljene. Iz tog položaja krenite da se pomerate rukama unapred, držeći stopala u istoj tački. Kad ne možete dalje da se istegnete, ostavite ruke u istom položaju, a stopalima polako krenite ka šakama, a kada dođete do njih, opet se krećite napred rukama. Uradite 6 ponavljanja.
 
7. Čučanj u raskoraku
 
Jaki vaginalni mišići povećavaju šanse za dobar orgazam. Stanite u raskorak tako da vam stopala budu šira nego širina ramena i malo povijena u stranu. Polako se spuštajte u čučanj sve dok vam butine ne budu paralelne s podom. Odmah zatim se polako vratite u početni položaj. Uradite 12 do 15 ponavljanja.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Zena.blic.rs

Povezane vesti:


>