Region

Svet

Aco Pejović snima spot za novu pesmu: Biće nešto potpuno drugačije!

Aco Pejović se nakon porodičnog odmora koji je proveo u Parizu, vratio svojim obavezama i snimanju spota za novu pesmu, kojom će pet dana pred koncert u Novom Sadu obradovati svoje verne obožavaoce.

Aco Pejović snima spot za novu pesmu: Biće nešto potpuno drugačije! Foto: Screenshot TV Pink



 
Aco Pejović na rigoroznoj dijeti!
Iako uveliko priprema koncert u Novom Sadu, koji će održati 18. oktobra, Aco Pejović odlučio je i da snimi spot za novi singl, čiji je radni naziv "Boli kao metak kad pomislim na tebe". U emsiji "Premijera" pevač otkriva, da je pesma totalno nešto drugačije od onoga što je do sada radio.

"Pesma je totalno nešto drugačije i nije možda drugačije od onoga što sam radio. Više je onako neki zabavnjak", rekao je pevač i dodao da će ekranizacija nove numere uraditi u crno beloj tehnici. Premijera spota se očekuje pet dana pred sam solistički koncert u Spensu:

"Pesma je nastala pre jedno četiri godine, a pet dana pred koncert mora da izađe spot. Momci moraju da se potrude kako znaju i umeju da sve bude izmontirano na vreme", rekao je Aco koji nije želeo da otkrije ko će mu biti specijalni gosti na koncertu u Novom Sadu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>