Region

Svet

Grupa Colonia nakon 18 godina ostaje bez jednog člana

Hrvatska grupa Colonia nastaviće dalje sa radom bez jednog člana, Tomislava Jelića Kamenog, koji je napustio popularni dens sastav nakon punih osamnaest godina. 

Grupa Colonia nakon 18 godina ostaje bez jednog člana Foto: Facebook/Colonia



Do razlaza je, naveli su članovi grupe, došlo sporazumnim putem, a grupa Colonia će i u budućnosti nastojati da bude u samom vrhu muzičke scene, u čemu je uspevala protekle decenije. 

"Nisam nikada razmišljala o ovoj temi i da bi se mogla dogoditi, ali svakako da ni jedan rastanak nakon 18 godina nije lak, no kako se kaže - život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvek biti do naše istorije i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Uistinu mu želim puno uspeha i sreće bez obzira u kojem smeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će uprkos svemu i dalje stremiti vrhu hrvatske muzičke scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i verujem da ćemo Boris i ja na njih uspešno odgovoriti, a bez obzira na novonastalu situaciju vrlo brzo očekuju nas nove tezge, novi koncerti i puno zanimljivih i lepih stvari", izjavila je Indira Levak, pevačica grupe Colonia.

Bivši član grupe Tomislav Jelić je izjavio da je ponosan na sve godine provedene u grupi, ali da je nakon 18 godina došlo vreme za neke druge stvari i izazove, te grupi poželeo sreću u daljem radu.

Vest o raskidu saradnje stigla je zvaničnim saopštenjem grupe Colonia, čiji članovi ujedno mole javnost za privatnost.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr

Povezane vesti:


>