Region

Svet

Region

Retro komedija "Krimi radnje" sa Dženifer Aniston uskoro u bioskopima (Video)

Radnja filma "Krimi radnje" je zasnovana na poznatom romanu, još poznatijeg majstora krimi romana, Elmora Lenarda - "The Switch", inače prednastavka (prikvela) romana "Rum Punch", po kojem je Tarantino snimio film Džeki Braun.

Retro komedija Foto: Promo



U filmu Dženifer Aniston glumi nesrećnu domaćicu iz 70-ih, ženu korumpiranog tajkuna (Tim Robins). Nakon što je par sitnih kriminalaca kidnapuje, a muž odluči da ne plati otkup za nju, ova crna komedija dobija neočekivan obrt.



20 godina pre Džeki Braun, Luis i Ordel, par sitnih kriminalaca dolaze na ideju da ucenjuju korumpiranog preduzimača iz Detroitu, Frenka Dosona, koji ima milione na of-šor računima. Frenk i njegova lepa žena Miki Doson, žive u bogatom predgrađu Detroita. Luis i Ordel odlučuju da kidnapuju Miki, koja pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku, za milion dolara, uz pretnju Frenku da ako odluči da ode u policiju, otmičari će samo morati da ga podsete na njegove ilegalne aktivnosti.



Šta može krenuti naopako? Miki je kindapovana i smeštena u kući Ričarada Edgara Monka, grotesknog i moronskog naci simaptizera i zaluđenika oružjem. Do tog trenutka, jedini potencijalni problem je svedok Mikinog kindapovanja, njen promiskuitetni komšija Maršal Tejlor, koji ju je upravo tada posetio u nameri da započne aferu sa njom. Maršal je sada u dilemi da li da prizna da je hteo aferu sa Miki i da time pomogne policiji, ili samo da se pritaji i sačeka da vidi šta će se desiti sa Miki. Najvažnija činjenica, koju Miki, Luis i Ordel ne znaju... je da je Frenk upravo podneo zahtev za razvod.



Da stvar bude gora, na scenu stupa Melani, Frenkova seksi i lukava ljubavnica, koju on krije na Bahamima. Ona preuzima kontrolu i uspeva da izmanipuliše situaciju i ometa ucenu. Frenku daje ideju da možda on ne želi Miki nazad, sad kad je razvod pokrenut... Ono što sledi je neverovatan niz neočekivanih preokreta, prevara i akcija koje je samo mogao da osmisli sjajni um Elmora Lenarda.



Pogledajte trejler:

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>