Region

Svet

Dragica Radosavljević Cakana završila u bolnici!

Nakon što je pala u nesvest na jednom gradskom dešavanju, folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana je završila na Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu.

Dragica Radosavljević Cakana završila u bolnici! Fofo: Screenshot Youtube



Pevačica je na pomenutom dešavanju bila u društvu supruga Nebojše, kojem se požalila da joj je loše, ali čim je to izgovorila kolabirala je, pa su je kolega Aco Pejović i glumac Dejan Lutkić  u fotelji izneli na svež vazduh, saznaje "Alo".

"Cakana je osetila da joj je loše čim je stigla na žurku, ali je ćutala jer je mislila je da će proći. Međutim, kad je ukapirala da joj je sve gore, ona se požalila suprugu Nenadu da izađu napolje je se ne oseća dobro nakon čega se samo bukvalno srušila. Zaprepašćeni suprug ostao je skamenjen, a u pomoć joj je pritekao glumac Dejan Lutkić i pevač Aco Pejović koji je bio i najpribraniji i koji je odmah pozvao hitnu pomoć. Oni su zajedno sa Cakaninim suprugom Nebojšom izneli onesveštenu pevačicu napolje na svež vazduh", dok joj je Ogi Radivojević prskao vodom.

"U rekordnom roku stigla je hitna pomoć koja je Cakanu odvezla na VMA gde su joj ustanovili da je imala jako nizak pritisak. Nakon svih detaljnih analiza, pevačica je provela izvesno vreme u bolnici gde se odmorila i primila infuziju, a posle je puštena kući", kaže izvor, a pevačica je objasnila da je premor učinio svoje.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>