Region

Svet

Gagi Đogani putem društvenih mreža moli fanove za pomoć!

Gagi Đogani upao je u ozbiljne finansijske probleme, a nakon što je tražio da uđe u neki od rijaliti programa, frontmen grupe Fanki Dži otišao je još niže. Naime, denser je putem društvene mreže Fejsbuk zamolio svoje fanove da mu uplate po jedan evro.

Gagi Đogani putem društvenih mreža moli fanove za pomoć! Foto: Facebook/Gagi Djogani


 
Gagi Đogani u ozbiljnoj finansijskoj krizi, moli televizije da uđe u rijaliti!
Iako je devedesetih godina grupa Fanki Dži bila među najtraženijima, Gagi Đogani poslednjih nekoliko godina nikako ne može da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, te je zbog ,manjka tezgi zapao u ozbiljne finansijske probleme. popularni denser došao je na ideju, da putem društvene mreže Fejsbuk zamoli svoje fanove da uplate po 1 evro na njegov račun, kako bi mogao da snimi novi spot:

"Ukoliko vam zaista nedostaje novi spot grupe Funky G ... budimo kreativni .. svi moji prijatelji na fb ...ako su zainteresovani mogu da uplate na moj konto po 1e ...kako bi zajedničkim snagama svi učestvovali u radnoj akciji .. .. svaka vaša uplata može biti učestvovanje u mom novom spotu .. obavezno ostavite vaše ime i prezime ...:-))... nek to bude poklon za moj rođendan 12.10 ... pozz Gagi Funky G.... ", napisao je Gagi u statusu na svom Fejsbuk profilu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>