Region

Svet

Boban Rajović održao humanitarni koncert u Virovitici (Foto)

Na inicijativu jedne od članica "Udruge za Down sindrom Virovitičko-podravske županije" i njenih roditelja kako bi se potpomogao rad udruženja, sinoć je u Virovitici održan humanitarni koncert crnogorskog pjevača Bobana Rajovića koji je inače čest gost u Hrvatskoj. 

Boban Rajović održao humanitarni koncert u Virovitici (Foto) Foto: Promo


 
Boban Rajović oborio još jedan rekord i oduševio publiku u Švedskoj! (Foto)
Klub je bio dupke pun što je posebno obradovalo organizatore pomenute humanitarne akcije. Uz Bobana Rajovića, svoje mesto iza mikrofona zauzela je i posebna gošća, Dušica Grabović, pevačica rodom iz Priboja koja tek pronalazi svoje mesto u estradnim vodama. 

Sredstva prikupljena ovom akcijom kojoj se Boban Rajović rado odazvao, omogućiće deci s teškoćama u razvoju rad sa stručnjacima, ali i potpomoći razne aktivnosti udruženja poput radionica i izleta koje maleni članovi jednostavno obožavaju.



Članovi udruženja su se zahvalili Bobanu na nesebičnoj pomoći, a on se putem svoje Facebook stranice zahvalio svima koji su se odazvali humanitarnoj akciji i poručio im ''Kad god ste u prilici nekome pomoći, ne oklevajte ni sekunde, pomozite, jer dobro se dobrim vraća"...


Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>