Region

Svet

Mateja Kežman preboleo raskid, utehu pronašao u novoj devojci!

Mateja Kežman brzo je preboleo raskid sa Marijom Perković i utehu pronašao u novoj devojci Verici Čuljković iz Podgorice, sa kojom više od mesec dana uživa u ljubavnoj romansi.

Mateja Kežman preboleo raskid, utehu pronašao u novoj devojci! Facebook/Mateja Kezman


 
Mateja Kežman spreman za novi početak?
Prema rečima izvora Mateja i Verica upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i od tada se bukvalno ne razdvajaju. Zgodna Podgoričanka, bivšeg fudbalera osvojila je na prvi pogled, a ljubav između njih traje nešto više od mesec dana.

"Mateju i Vericu upoznali su zajednički prijatelji tokom njegovog boravka u Crnoj Gori. Emocije su brzo planule  i u poslednje vreme se stalno viđaju. Mateja je nedavno bio kod nje u Podgorici, gde su izašli u jednu prestoničku kafanu. Celo veče su uživali uz tamburaše i nisu skrivali emocije pred ljudima. naručivali su pesme jedno drugom i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede", rekao je izvor i dodao da Mateja često odlazi u Podgoricu, kako bi se video sa svojom izabranicom:

"Ona ima dosta obaveza i zato ne dolazi u Beograd, ali zato Mateja često ide u Podgoricu. Njoj se i ne mili da putuje u Srbiju jer zna da ovde vrebaju paparaci, ali i da može da naleti na bivše žene", rekao je izvor.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>