Region

Svet

Tanja Savić sa suprugom u Parizu proslavila godišnjicu ljubavi

Folk pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević proslavili su šestu godišnjicu svoje ljubavi u Parizu, gde su tokom romantičnog vikenda još više učvrstili svoju vezu.

Tanja Savić sa suprugom u Parizu proslavila godišnjicu ljubavi Facebook/Tanja Savic



I dok je Tanja Savić nedavno gotovo svakodnevno bila na udaru medija zbog navodne žestoke rasprave koju je imala sa suprugom radi nepoznatog muškarca s kojim je razgovarala na koncertu Dragane Mirković, pevačica i njen životni saputnik su uživali u romantičnom vikendu u Gradu svetlosti.

"Dušan je želeo da na poseban način proslavi dan kada su on i Tanja počeli da se zabavljaju i odlučio da to bude putovanje. Ona se oduševila kad je saznala da će bez dece provesti vikend u jednom od najluksuznijih hotela u Parizu. Uz poljupce, šampanjac i tortu prisetili su vremena kada su saznali da će postati roditelji, ali i dana kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Australiji. Pored poklona koje su jedno drugom kupili, oboje su poželeli da ceo život provedu jedno uz drugog", rekao je izvor blizak paru, a ni Tanja nije krila svoje zadovoljstvo i emocije.

"U Parizu sam s mužićem, baš danas nam je godišnjica. Već punih šest godina smo zajedno", rekla je pevačica za Srbijadanas.com.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>