Region

Svet

Goca Tržan stroga mama: Moja ćerka mora da zna gde je granica!

Goca Tržan nedavno je u jednoj emisiji progovorila o načinu vaspitanja svoje ćerke. Iako deluje kao blaga i veoma slaba na svoju mezimicu, pevačica kaže da neke granice moraju da postoje i da ona Leni nije potrebna kao drugarica, već kao osoba koja će je izvesti na pravi put.

Goca Tržan stroga mama: Moja ćerka mora da zna gde je granica! Twitter/Goca Trzan


 
Ivan Marinković iskreno: Goca me nije pozvala da pita kako sam! (Video) 
Goca je u emisji na Grand narodnoj televiziji otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života, ali i način na koji vaspitava svoju ćerku Lenu: "Mojoj ćerki ne trebam ja kao drugarica. Ona mora da ima poverenja u mene, ali mora da zna gde je granica. Ona mora da zna da kad ja kažem Leno, sad je dosta, obuci se, krećemo ne sme da mi prevrne očima. Ne može u mojoj kući tako da se ponaša! Dok sam ja kapetan u mojoj kući ponašaćeš se ovako, kad odeš, ponašaj se kako hoćeš", rekla je iskreno Goca i dodala: 

"Danas bi se reklo da sam ja stroga majka, jer tražim neke kriterijume u ponašanju - da zna da kaže Hvala, Dobar dan, Doviđenja, Molim Vas, Izvinite. Ljudi koji su stariji od nje za nju su Vi, bilo da je to žena koja prodaje jabuke na pijaci ili učiteljica"", zaključila je pevačica.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs

Povezane vesti:


>