Region

Svet

Vikend za pamćenje u klubu Elite: Aca Lukas i Giorgos Tsalikis oduševili publiku u Švajcarskoj! (Foto+Video)

Protekli vikend publici u Švajcarskoj ostaće upamćen po sjajnom provodu koji su im u klubu Elite priredili najbolji folk pevač Aca Lukas i najpoznatiji grčki izvođač Giorgos Tsalikis.

Vikend za pamćenje u klubu Elite: Aca Lukas i Giorgos Tsalikis oduševili publiku u Švajcarskoj! (Foto+Video)


 
Amadeus bend priredio nezaboravno veče u švajcarskom klubu Elite! (Foto+Video)
Naime, klub Elite u petak i subotu oborio je sve rekorde posećenosti zbog sjajnih nastupa dva vrhunska pevača. Uvertiru i početak sjajnog provoda za vikend napravio je u petak najpoznatiji grčiki izvođač Giorgos Tsalikis, koji je svojim stasom i glasom oduševio najpre pripadnice lepšeg pola, koje su bukvalno pratile svaki njegov korak, kako bi mogle da se slikaju sa njim.

Šarmantni grčki pevač pobrinuo se da publika ne sedi, pa je sjajna atmosfera potrajala do ranih jutarnjih časova. U subotu, žurka se nastavila spektakularnim nastupom Ace Lukasa, koji je definitivno obeležio sinoćni nastup u najpoznatijoj švajcarskoj diskoteci.

Fenomenalna atmosfera i odličan nastup trajali su do duboko u noć, a publika u prepunom klubu Elite, uživala je u muzici Ace Lukasa, koji je svojim glasom i najvećim hitovima atmosferu doveo do usijanja.



Vidno raspoloženi pevač priredio je svojim fanovima veče za pamćenje, a da je provod bio sjajan pokazuje i delić atmosfere sa nastupa koji vam donosimo u priloženim fotografijama i video snimku:




Autor: J.B.
Foto: Facebook/Club Elite

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>