Region

Svet

Survajver: Nikola i Knez se nadmeću, Goca brbljiva a Nikolija očajna!

Prošao je drugi dan, a takmičari ovog rijaliti šou-a  na sred Filipina uveliko kriziraju., a razlozi za to su različiti.

Survajver: Nikola i Knez se nadmeću, Goca brbljiva a Nikolija očajna!



Naime, na ženskom ostrvu  Vesna vapi za paklicom cigareta i konačno je uspela da razume svoju drugaricu kada joj je davno rekla da bi ubila za šoljicu kafe. To nije ništa uprkos onome što se dešava sa Nikolijom. Još se nije prilagodila na takav način življenja i razmišlja o odlasku kući.  Goca, dirnuta Vesninom brigom o Nikoliji kaže  da je celu noć držala u naručju svoju ćerku, kako bi joj odagnala negativne misli.

Žene su još i osule paljbu po Biljani Cincarević  koja većinu vremena provodi meditirajući na plaži mrtva 'ladna dok se ostale razbijaju od posla i dobijaju žuljeve. Napominjemo da su ona i Goca već otpočele borbu za titulu "kraljica kutlače". Nije na odmet reći još da Goca u svom plemenu, iako nije vođa, drži sve konce u svojim rukama.  Na sve to, Vesna iz prikrajka posmatra re[ena da solira sa svojom ćerkom.

Na muškom ostrvu je nešto življa atmosfera. Knez se odmah latio šerpe i tu je nastala prva svađa.  Marko i Knez su se nadmetali ko je bolji kuvar i ko treba ostati u kuhinji.  Marka je iznervirala Kneževa sporost u kuhinji, jer su se svi muškarci iscrpeli od rada na ostrvu. 

Muškarci bi od svih žena jedino poželeli Gocu u svom plemenu jer je visprena i odlučna, dok žene žele da sa njima bude Knez  samo zbog izjave "dajte mi jedan perorez i napraviću vam šoping mol ".  Žene  su pronašle kokos na ostrvu ne koriste ga u jestive svrhe, već mažu telo i lice uz komentar da je krema od kokosa skupa kao đavo u Beogradu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>