Region

Svet

Zvezde Granda: Pet najboljih takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)

U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda borila se druga grupa muških takmičara, a samo njih pet uspelo je da izbori plasman u narodno kolo, to su: Elmedin Kadrispahić, Alen Hasanović, Ilija Radišić, Oliver Stamenkov i Nikola Ajdinović.

Zvezde Granda: Pet najboljih takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)



 
Zvezde Granda: Šarmantni Nikola Grujić raznežio dame i rasplakao devojku! (Video)
Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Ana Bekuta i Šaban Šaulić i ove subote su bili na visini svog zadatka i izabrali pet najboljih muških kandidata, koji su po njihovom mišljenju zaslužili da se nađu u narednom krugu.

Treća emisija takmičenja Zvezde Granda počela je veoma burno, od neslaganja žirija među sobom do rasprave sa čelnim ljudima Grand produkcije, ali su se na kraju ipak složili oko odluke, da 12 kandidata zaslužuje da se nađe u baražu takmičenja.

Nakon acapella izvođenja pesama, odlučeno je da u naredni krug idu: Alen Hasanović, Ilija Radišić, Oliver Stamenkov, Nikola Ajdinović i Elmedin Kadrispahić.

Podsetimo, prošle nedelje borila se prva grupa ženskih kandidata, a nakon teške odluke, žiri je odlučio da dalje idu: Jovana Starolah, Belma Karčić, Jelena Gajić, Jasmina Mujaknović, Marina Stanikić.





Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>