Region

Svet

Region

Mirjana Joković u novom domaćem filmu Mašinovođe

Smimanje novog domaćeg filma "Mašinovođe" scenariste i reditelja Miloša Radovića počelo je u petak, a glavnu ulogu pored Lazara Ristovskog i Jane Đurić igra i Mirjana Joković, koju domaća publika već dugo nije videla na velikom platnu.

Mirjana Joković u novom domaćem filmu Mašinovođe



Producent filma i glavni glumac je Lazar Ristovski, a uz njega ćemo gledati i jednu od najpopularnijih domaćih glumica Mirjanu Joković, koja već godinama živi u Americi.

Posle serije i TV filma "Vratiće se rode", Mirjana je snimila film sa Endijem Garsijom, a takođe je radila i na osvarenju "Dobrica", koje je u postprodukciji. Uz Ristovskog će sada zaigrati u filmu "Mašinovođe".

Film će se u nekoliko narednih dana snimati na železničkoj stanici, a snimanje se potom nastavlja u zimskom periodu. U planu je da projekat bude zavreš

"Svaki početak je praznik i za mene i za ekipu. Pored svega što radi protiv filma, u Srbiji se ipak snimaju filmovi, mada mislim da pod ovim uslovima neće dugo. Film "Mašinovođe" je jedna divna, romantična i melodramatična priča. Setna, smešna i u isto vreme tužna priča o mašinovođama. Malo se zna o tom zanimanju. Oni prevoze ljude sa jednog kraja na drugi sveta. Ljudi se u vozu vesele, pevaju i zabavljaju, ali niko ne pita šta mašinovođa radi. A on je usamljen. Sedi sam u svojoj kabini i gleda u noć. I onda baš kako ne treba, na pruzi stoji kutija za cipele i u njoj ostavljeni Sima. Tako počinje ova lepa priča koja ima srećan kraj", rekao je Ristovski.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>