Region

Svet

Aca Lukas ne krije poroke od dece: Priznao sam im za drogiranje

Aca Lukas je potpuno promenio stari način života i odrekao se mnogih poroka otkako uživa u porodičnoj idili sa suprugom Sonjom i najmlađom ćerkicom Viktorijom.

Aca Lukas ne krije poroke od dece: Priznao sam im za drogiranje



Svojoj starijoj deci Miljani i Lazaru je, kaže pevač za "Blic", odavno rekao da je nekada konzumirao narkotike, jer želi da za sve njegove poroke i pogrešne poteze saznaju od njega, a ne putem interneta. Maloj Viktoriji će, ističe Aca Lukas, isto to reći kada bude malo starija.

"Viktorija će sigurno da me pita jednog dana za sve što sam radio, ali moji stariji klinci to znaju. Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje. Mislim da sam ja uvek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvećka, onda moram da snosim odgovornost i da objašnjavam šta se sme, a šta ne", rekao je pevač za "Blic" i dodao kako smatra da je uvek bio dobar otac.

Iako je tokom dugogodišnje karijere važio za veoma kontroverznu ličnost, Aca ne krije da se s godinama donekle primirio i da sada vodi potpuno drugačiji, zreliji život.

"Nije da sam se smirio. Ne mogu biti ništa drugo do onoga što jesam, ali valjda je mir došao s godinama. Dobio sam još jedno dete i sada stvarno uživam u odrastanju Viktorije (3). Stvorio sam super odnos i sa starijom decom, sa ćerkom Miljanom (23) i sinom Lazarom (18). Lepo su mi se složile kockice na svim poljima", zadovoljno je zaključio Lukas za "Blic".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Aleksandar Vuksanovic - Aca Lukas

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>