Region

Svet

Željko Rstić iskreno: Vesni Zmijanac sam pomogao da se izleči od alkoholizma!

Željko Rstić nebrojano puta do sada je pričao o svom odnosu i raskidu sa Vesnom Zmijanac, a sada je otkrio i šokantnu istinu, da je pevačici pomogao i da se izleči od alkoholizma.

Željko Rstić iskreno: Vesni Zmijanac sam pomogao da se izleči od alkoholizma!



 
Željko Rstić iskreno progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac!
Nakon što ga je Vesna Zmijanac u medijima optužila da je pijanac, Željko Rstić odlučio je da progovorio o svom odnosu sa pevačicom i njenom borbom od alkoholizma.

"Situacija je upravo obrnuta. Njene potrebe za slikanjem sa mnom, u vreme kada je izlazila iz svog podruma, bile su i te kako izražene, iako me je zbog toga često bilo sramota. Upravo iz svog podruma, tačnije šume, izašla je zahvaljujući meni. Ja sam je povratio i pomogao joj da se oslobodi poroka o kojima cela nacija i dan-danas priča kada se pominje njeno ime i prezime", otkriva Željko za Alo i dodaje:

"Kada već govorim o marketingu i medijskom eksponiranju, ona vrlo dobro zna da žrtve u narodu najbolje prolaze i upravo tako želi sebe da predstavi, ali suludo je potcenjivati inteligenciju naroda. Naš posao, hvala bogu, ne zavisi od novina i marketinga, dok je njen direktno s tim povezan. Zato, valjda, po peti put dajem poslednji intervju na temu našeg raskida", izjavio je biznismen i dodaje da nikada nije izjavio da će Vesnu voleti ceo život:

"Nismo mi ništa zajedno gradili. Njen stan sam od poda do plafona opremio najboljim i najskupljim stvarima i sve sam joj ostavio", zaključuje Željko Rstić.
Rstić.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija, Facebook/Vesna Zmijanac, Zeljko Rstic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>