Region

Svet

Muž Dragane Mirković postao vlasnik fabrike skupocenog automobila!

Suprug folk pevačice Dragane Mirković, biznismen Toni Bijelić, postao je vlasnik fabrike skupocenog automobila "majbah kupe", čija cena dostiže vrednost i do čak 700.000 evra.

Muž Dragane Mirković postao vlasnik fabrike skupocenog automobila!


 
Draganu Mirković rasplakali fanovi usred emisije (Video)
Toni je  kupio pogon za proizvodnju ovog automobila, jer su prethodni vlasnici ugasili mašine zbog finansijskih poteškoća. S obzirom da je prvenstveno njemu, a onda i njegovoj supruzi, ova marka automobila omiljena, nije mu bilo teško odlučiti da spasi fabriku u Nemačkoj. Iako je sva kupoprodaja završena još u maju, Toni nije želeo da iznosi informacije u javnost. Promociju prvog automobila koji je proizveden pod njegovom upravom priredio je u Austriji, nekoliko nedelja pre nego što su on i Dragana imali saobraćajnu nesreću u Švajcarskoj, 10. juna.

 
Dragana Mirković iskreno: Koncertom u Areni sam izazvala veliki broj neprijatelja!
"Toni obožava jake automobile, a tu ljubav je preneo i na svoju ženu. Ona ga je podržala u nameri da kupi fabriku i to je učinio. Njena molba je bila da to ne objavljuje u Srbiji pre njenog koncerta koji će održati večeras u Kombank areni, kako ne bi izazvali negativne komentare. Takođe nije želela da tom pričom skrene pažnju sa spektakla koji je spremila", kaže izvo i dodaje da je jedini razlog što se Bijelić odlučio na ovaj veliki korak njegova ljubav prema "majbahu" i neprihvatanje činjenice da se više ne proizvodi.

"Cene ovih automobila dostižu i do 700.000 evra i zaista su prestiž. Sada kad je priča oko Draganinog koncerta gotova, Toni će model automobila predstaviti u subotu u Beogradu", završio je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>