Zdravlje

Ljubav

Prva otvorena trka u Beogradu: adidas Open Run sutra na Adi

Popularna svetska trka urbanih gradskih trkača, otvorena trka adidas Open Run, prvi put će se održati u Beogradu u subotu, 4. oktobra, na Adi Ciganliji.

Prva otvorena trka u Beogradu: adidas Open Run sutra na Adi



Uz moto #BoostBelgrade, start i cilj trke biće ispred restorana "Jezero", gde će se u 10.30 časova održati zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Beograda.

Adidas Open Run je trka na kružnoj betonskoj stazi oko Savskog jezera - 7,7 km, a učešće je bespl�tno, bez obzir� na pol, uzrast ili fizičku spremnost. Prijavljivanje je obavezno, kao i trčanje sa startnim brojem. Do sada je prijavljeno preko 1000 učesnika preko sajta adidasrunningteam.rs. Prijavljeni trkači startne brojeve mogu preuzeti na dan trke, na info pultu adidas Open Run.  



Trka je inspirisana konceptom gradskih trka koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života, uz obilje dobre zabave i pozitivne energije. Atmosferu na Adi dodatno će poboljšati i muzika sa DJ pulta, kao i brojne poznate ličnosti koje će se priključiti zagrevanju i trci.

Pobednik osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača, koja istrče celu trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike.

Dinamika dešavanja 4.10.2014:

09:30 – 10:30 – okupljanje trkača, preuzimanje startnih brojeva
10:30 – zagrevanje
11:00 – start trke
oko 12:00 - proglašenje pobednika
adidas kviz za trkače koji su prošli kroz Cilj

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Adidas

Povezane vesti:


>