Ljubav

Style

Polovina žena u slučaju raskida ima muškarca u rezervi

Poznato je da žene u odnosu na jači pol razmišljaju nekoliko koraka unapred, a to je dokazano i jednim istraživanjem, koje je pokazalo da polovina žena, ukoliko dođe do raskida veze ili razvoda braka, ima drugog muškarca u rezervi.

Polovina žena u slučaju raskida ima muškarca u rezervi



U današnje vreme, žene su odlučile da ništa ne prepuste slučaju, pa ukoliko dođe do raskida ili razvoda, većina njih utehu bi brzo pronašle u drugom muškarcu. Dodatne olakšice za to im predstavljaju i društvene mreže gde vrlo lako, još dok su u vezi, mogu da pronađu svoje rezervno rešenje.
 
U istraživanju je učestvovalo 1.000 žena, one su kao plan B najčešće navodile bivšeg partnera, prijatelja kojeg poznaju u proseku sedam godina ili kolegu.
 
Jedna od deset žena rekla je da im je njihov rezervni muškarac izjavio ljubav, a svaka peta veruje da  bi isti ostavio sve drugo zbog nje. Pojedine su priznale da gaje izvesna osećanja prema "planu B", a 12 procenata njih je otkrilo da su te emocije jače od osećanja koja imaju prema stalnom partneru.
 
Zanimljivo je da je polovina žena priznalo da njihov  pratner poznaje treću stranu, a svaka četvrta je rekla da je došlo i do njihovog susreta.
 
Kada je reč o realizaciji plana B, stvari stoje ovako. Jedna od tri žene ne bi realizovala ovaj plan, polovina njih je rekla: "Nikad ne reci nikad", a jedna od šest ozbiljno razmišlja o sprovođenju plana u delo.

Autor: J.B.
Izvor: Zenablic.rs
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>