Region

Svet

Gagi Đogani u ozbiljnoj finansijskoj krizi, moli televizije da uđe u rijaliti!

Gagi Đogani već duži vremenski period nalazi se u ozbiljnim fiansijskim problemima, a kako bi rešio svoje probleme sa novcem odlučio je da ponovo uđe u neki rijaliti. Frontmen grupe Fanki Dži, kontaktirao je vlasnike televizija, kako bi se raspitao za uslove.

Gagi Đogani u ozbiljnoj finansijskoj krizi, moli televizije da uđe u rijaliti!


 
Anabela Atijas povukla sve tužbe protiv Gagija Đoganija!
Iako je devedesetih godina grupa Fanki Dži bila među najtraženijima, Gagi Đogani poslednjih nekoliko godina nikako ne može da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, te je zbog ,manjka tezgi zapao u ozbiljne finansijske probleme.

U poslednjih nekoliko dana Gagi uporno kontaktira televizije koje emituju rijaliti programe, kako bi se raspitao oko uslova.

"Gagi je u veoma lošoj finansijskoj situaciji. I nas je zvao da pita kad će nova sezona i naglasio nam da slobodno računamo na njega čim pokrenemo ponovo rijaliti. Znam da je skoro sve televizije zvao i da je odlučan u nameri da po svaku cenu uđe negde, jer tezge za gostovanja retko ima, a i ne može da se nada da će dobiti honorare kakve je imao na vrhuncu karijere, pa je sad primoran ovako da se snalazi", rekao je izvor za Alo.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Gagi Djogani
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>