Region

Svet

Mariji Savić pozlilo kada je videla muža sa 18 godina mlađom ljubavnicom!

Aleksandar Srećković Kubura uhvaćen je pre nekoliko dana kako u jednom kafiću razmenjuje nežnosti sa 18 godina mlađom koleginicom Petrom Radivojević, a njegovoj supruzi Mariji Savić je nakon šokatnog saznanja pozlilo.

Mariji Savić pozlilo kada je videla muža sa 18 godina mlađom ljubavnicom!



 
Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić: Kraj braka posle 20 godina?
Iako je pre samo dvadesetak dana pričala o svom srećnom braku sa Aleksandrom Srećkovićem Kuburom, Marija Savić nije ni pomišljala da bi ovakav šok mogla da doživi. Naime, naš poznati glumac uhvaćen je u strasnim poljupcima sa mlađom koleginicom u jednom beogradskom kafiću.

"Marija i Kubura su sve vreme živeli zajedno sa svojom decom, iako je on nju varao sa mlađom devojkom. Ona nije ni pomišljala da se ovako nešto dešava, a kada je videla fotografije, bukvalno joj je pozlilo. Ona je trenutno u šoku, ne javlja se ni najbližim prijateljima i još uvek ne zna šta je pametno da u ovom trenutku uradi. Kubura je pokušao da joj objasni o čemu se radi, ali nije želela da ga sluša, već u ovom trenutku hoće da bude sama", kaže izvor i dodaje:

"Nikada nije ni pomišljala da će se baš njoj desiti ovako nešto. On je telefon ostavio po strani i ne želi da se javlja na sve pozive. Svojoj devojci je takođe zabranio da bilo kome priča o njihovoj vezi jer ne želi da novinari saznaju sve detalje. Njemu je žao što se sve ovako desilo i što je Marija na ovaj način saznala za njegovu aferu. Ipak, trenutno razmišlja samo o tome kako da sredi svoj život i nastavi dalje. Nisam siguran, ali postoji velika mogućnost da oni neće nastaviti da žive zajedno", dodao je izvor blizak paru.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>