Region

Svet

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić: Kraj braka posle 20 godina?

Glumac Aleksandar Srećković Kubura posetio je advokata kako bi se razveo od supruge Marije Savić Srećković, fitnes prvakinjom sa kojom je dvadeset godina bio u braku.

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić: Kraj braka posle 20 godina?



Prema ranijim, a i sadašnjim tvrdnjama "Kurira", Kubura je suprugu "zamenio" osamnaest godina mlađom ljubavnicom, studentkinjom Akademije umetnosti Petrom Radivojević, zbog čega želi prekid bračne zajednice s fitnes šampionkom.

"Brak između Marije i Kubure koji je bio u krizi dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa", priča izvor koji je dobro upućen u život supružnika i nastavlja: "Svoje neverstvo Kubura nije demantovao, jer nije ni mogao pošto slike sve govore. On svu odgovornost prihvata na sebe".

Inače, Kubura i Petra su se upoznali početkom leta na snimanju studentskog filma, gde je Radivojevićeva radila kao organizator, nakon čega su započeli romansu.

Podsetimo, Aleksandar i Marija imaju iza sebe brak dug čak dve decenije i dvoje dece, i godinama su važili za skladan par.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>