Region

Svet

Severina ovaj put izvukla deblji kraj: Milan Popović nije pokušao da otme sina!

Prijava Severine Vučković u kojoj je optužila Milana Popovića da je falsifikovao pasoš malog Aleksandra, odbačena je od strane Tužilaštva u Vršcu.

Severina ovaj put izvukla deblji kraj: Milan Popović nije pokušao da otme sina!


 
Severina sa sinčićem u parku: Najlepše je biti samo mama
Severina je krajem prošle godine podnela u hrvatskoj policiji prijavu protiv bivšeg emotivnog partnera, a Aleksandrovog oca, za falsifikovanje dečjih dokumenata, odmah nakon što je mali Aleksandar dobio srpski pasoš. Prijava je potom stigla do srpske policije, a onda i do Tužilaštva u Vršcu, koje je dokazalo da Milan nije falsifikovao dokument za sina.

 
Milan Popović doveo malog Aleksandra u Beograd
Aleksandar je u spornom trenutku imao i hrvatski pasoš, a ovim poništenjem je ujedno potvrđeno i da Milan Popović nije pokušao da otme sina, kao što se šuškalo prošle godine.

"Milan zbog prijave sedam meseci nije mogao da izvede sina iz Hrvatske, što je biznismenu pravilo velike probleme. Odbijanjem ove prijave Milan stiče pravo na odštetu za sve troškove boravka u Hrvatskoj za vreme koje je provodio sa detetom, a tokom koga zbog procesa nije mogao s njim da napusti zemlju. Ti troškovi bi mogli da dostignu sumu od 25.000 evra", istakao je izvor za "Blic".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>