Zdravlje

Ljubav

Besplatni javni fitnes trening u Kombank Areni (Foto)

Tokom proteklih mesec dana Beograd je postao bogatiji za nekoliko zapaženih javnih fitnes dešavanja, Reebok Urban Fitness treninga,  

Besplatni javni fitnes trening u Kombank Areni (Foto)


na urbanim lokacijama grada koje nisu do sada bile uobičajene za ovakvu vrstu aktivnosti.  

Beograđani će ove sezone imati još jednu prilliku da vežbaju zajedno, poslednji beogradski trening u ovoj sezoni održaće se u Kombank Areni (južni plato) u nedelju, 5. oktobra, od 10.30 časova, pod pokroviteljstvom kompanija Reebok i Đak Sport.  

Urban Fitness koncept vežbi podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe bez skupih sportskih rekvizita, a učešće je besplatno. Ono što svi vežbači ističu jeste vežbanje u grupi, jer se na taj način dobija dodatna motivacija.  Mnogi koji su se pojavili prvi put na pomenutim treninzima, nastavili su da dolaze sa velikim entuzijazmom, a ustajanje ujutru vikendom,  fizička aktivnost i istrajnost doprinose da se svako od vežbača odlično oseća.



Dovoljno je da se zainteresovani prijave preko facebook aplikacije  facebook.com/djaksportskaoprema i da dođu na trening. Vežbe osmišljava i vodi Jasmina Aleksandrov, osnivač Urban Fitness projekta i Reebok brend ambasador.

Od 6. septembra preko 100 ljudi različite fizičke kondicije (od fitnes trenera do rekreativaca) vežbalo je zajedno sa Jasminom Aleksandrov na Kalamegdanskoj tvrđavi, letnjoj pozornici Topčidera i u Mikser House-u, kao i u Kombank Areni gde je koncept treninga i započet.  

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>